Известие

Collapse
No announcement yet.

Подлакътник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подлакътник

Колеги питането ми е дали някои си е монтирал оригинален подлакатник на 147.Аз си взех ама на него има едни като пишки, които влизат на место кадето аз го нямям,дали барчето триабва да е по-различно.
    Last edited by spe4elist; d.m.y г., 23:20.

Първоначално публикувано от Slavi TD-to Покажи съобщение
    Колеги питането ми е дали някои си е монтирал оригинален подлакатник на 147.Аз си взех ама на него има едни като пишки, които влизат на место кадето аз го нямям,дали барчето триабва да е по различно.
    Трябва ти една халуминиева основа в която влиза самия подлакътник,тя стои в барчето....
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Каде мага да си намеря такава.
      Last edited by spe4elist; d.m.y г., 23:21.

Comment

Първоначално публикувано от Slavi TD-to Покажи съобщение
        Каде мага да си намеря такава.
        Трябвало е да го поискаш с подлакътника,някои автоморги искат да пробутат барчето.
        От къде си го взе,аз търся вече доста време и все удрям на камък,някой винаги ме изпреварва
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Наскоро от форума супер случаино колега туко що беше пуснал темата. Мерси за отзивчивоста,ще търся по моргите.В краен случаи режа пишките лепило и няколко рапидки и трябва да стане.

Comment

адаш, айде моляти са да снимаш какво представлява захващането на подлакътника и да сложиш снимка. имам намерение да го свалям, но нямам си понятие как. можеби като го вида ще ми се изясни
            1.9JTD 105+

Comment

Утре ще го снимам, нямаш проблеми.

Comment

Working...
              X